Καλέστε μας σήμερα: 2102241205 - Email: sales@telephony.totalware.gr

Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεθείτε

Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Θυμήσου με

Δημιουργία λογαριασμού

Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Ο κωδικός πρόσβασης απαιτεί τουλάχιστον
8 χαρακτήρες
1 ψηφίο
1 σύμβολο
Ονομα *
Όνομα χρήστη *
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαίωση email *
Captcha *

Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον αρκετά κατανοητό, δίνοντάς σημαντικά βοηθήματα στην διαχείριση της εργασίας του, διευκολύνοντας έτσι όχι μόνο τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την επιχείρησή σας. Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να γνωρίζουν αν οι συνάδελφοί τους μιλάνε χωρία απαραίτητα αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, όπως μπορούν να δουν και αναλυτικά ποιος κάλεσε την εταιρία σας, ποιο σήκωσε μία κλήση και πολλά άλλα που θα δείτε παρακάτω.  

Αρχικά το πρώτο που θα βλέπει ο χρήστης όταν θα πατήσει το Link το οποίο θα έχει δοθεί από εμάς είναι το Log in όπου θα βάζει το User Name και το Password που επίσης θα σας έχουμε δώσει εμείς.

 Αφότου συνδεθέι στο μενού θα βρεί στο μενου 3 επιλογές:

  1. Home όπου είναι η επιλογή σας για να κάνετε Logout
  2. Applications, εκέι θα βρείτε τις επιλογές για το Control Panel και το Call Detail Records
  3. Τέλος στο Status θα βρείτε τα Active Calls

Oprator Panel

Μέσα απο το Oprator Panel ο χρήστης έχει την δυνατότητα να βλεπει αν οι συνάδελφοί του μιλάνε ακόμα και αν δεν βρίσκοντε στον ίδιο εργασιακό χώρο, δίνοντάς του ένα σημαντικό εργαλέιο για την εξοικονόμηση του χρόνου του.

 

Call Details Record

Στην επιλογή αυτή ο χρήστης μπορεί να δει αναλυτικά όλες τις κλήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί απο τον ίδιο αλλά και από τους συνεργάτες τους και οποιαδήποτε είδους κλήση, εισερχόμενη ή εξερχόμενη αλλά και οι κλήσεις μεταξύ εσωτερικών.